Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.08.2013 15:05 - Пари от гледане на интернет реклами
Автор: pishonko Категория: Бизнес   
Прочетен: 1729 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 12.05.2016 23:19


     Здравейте, казвам се Митко и се запалих по правене на пари от цъкане на реклами в ПТС сайтове в интернет. Това не са сайтове за забогатяване и ти няма да станеш милионер с цъкане на реклами. PTC обаче може да донесе добри пари за сметка на малко отделено време.
     Обичате да гледате телевизия, нали? Рекламите блокове Ви отегчават? Представете си сега вие гледате пълнометражен филм по телевизията + рекламните блокове. Вие гледате филма, а на рекламите правите нещо друго, разговаряте по телефона, ползвате тоалетна, хапвате нещо набързо. А сега си представете как бихте се почувствали, ако за всяка изгледана реклама ви дават по 2 стотинки. Малко е  нали? Обаче, Вие гледате телевизия всеки ден, нали?, Когато кажете на Ваши приятели да гледат филма и рекламите и печелите по 0,2 стотинки от всяка изгледана реклама от всеки един от Вашите приятели? Нещата се променят нали? Добре звучи, не само звучи, но е и реалност. Определено няма да забогатеете за един ден, седмица, месец, дори и година. За първия месец, два не очакваите голяма печалба около 3-5$ ще е. Но може да направите така, че да имате отначало един мъничък доход, който с времето ще нараства. Доколко ще нарастне - това зависи, единствено и само от Вас. От Вашето постоянство и усърдие. Промяната на животът Ви е във Вашите ръце!

Печеленето на парички онлайн се заключава в следните две неща.

  1. Да извършваме различни прости действия като например да харесаме някоя група във фейсбук, да напишем коментар в даден форум или блог, да изгледаме някоя рекламка, да се регистрираме в даден сайт, да отговорим на няколко въпроса свързани с проучване както и много, много други, като за всяко от тях получаваме пари.
  1. Да привличаме други хора (приятели, познати или непознати), които да правят абсолютно същото (4-5 човека са достатъчни, за да печелим добри пари). Всеки път, когато човек, който ние сме насочили към системата извърши дадена работа от точка 1 (регистрира се в сайт или изгледа някоя реклама например) ние получаваме бонуси към месечната си печалба. Естествено можем да печелим и работейки сами, просто ще бъде по-малко. Основната идея е да помагаме на хората, като по този начин помагаме и на самите себе си. Системата работи на принципа Учител и Последовател (работа в екип), като всеки помага на следващия в системата. По този начин всички отново печелят повече, а системата е стабилна и работи гладко. Като се регистрирате използвайки линковете по долу, системата няма да ви поощри или ощети, а просто ще ми даде бонус, който иначе ще си остане за нея. Всичко е във Вашите ръце.
По долу представям сайта в който можете да се регистрирате и да трупате парички.

1. ClixSense

Печалба от една изгледана реклама 0,01$
Минимална сума за теглене 
PayPal $6.00 премиум $8.00 стандарт
Време между заявката за теглене и превеждането на парите  Превеждането на парите сe извършва всеки понеделник за PayPal или AlertPay или първия понеделник от месеца за международен чек.
Сайтове за онлайн разплащане  PayPal, AlertPay
Брой реклами дневно  Зависи от 3 неща:
1. Standard или Premium member,
2. от коя държава сте
3. какво сте сложили като интереси на вашия профил.
Обикновено са около 20-25 дневно
Реферална програма  8 ниво (печелим от нашите реферали, техните и т.н. до 8 нива под нас).
Ъпгрейд на Премиум 17$ за една година

Полезна информация: 
    • Като влезнем в акуанта си, можем да намерим рекламите на View Ads.
    • Дневно можем да печелим по около 2-3 цента без реферали.
    • Това е най-добрият и качествен PTC сайт в момента в световен мащаб с най-много потребители.
    • Изпълняване на задачки и оферти - чесно казано това е най-доходоносната част!!!


За да получите парите си, трябва да се регистрирате в PayPal. Това e сайт за онлайн разплащане, всички законни и коректни РТС сайтове работят посредством него. Неговата роля е нещо като сигурен посредник между нашата банкова сметка и PTC сайтът.

НИЕ PayPal PTC сайт

Накратко казано схемата е следната: След като натрупате определен минимум за теглене, можете да прехвърлите спечелените си долари от PTC сайта към онлайн сметката ви в PayPal. След това вече, когато прецените, че желаете да изтеглите парите си от PayPal, можете да си ги получите чрез дебитна си карта.

В случай че имате вече регистрация, преминете към регистриране на дебитна/кредитна карта в PayPal и изтегляне на парите

За да си направите онлайн сметка в PayPal ви трябва имейл адрес. Важно е имейл адресът да бъде същият, който давате при регистрацията си в PTC сайта, където пише PayPal email. Също така ще ви трябва и дебитна карта VISA Electron, в началото тя не е задължителна, т.е. можете да направите регистрацията си и да трупате пари, до момента в който решите да ги изтеглите и съответно си извадите такава карта или използвате такава на приятел или роднина.

  Доказателство, че сайта плаща редовно!
 
screenshotuploader.com/s/16018rupo

Това е от мен. Оставам на Ваше разположение за възникнали въпроси.
Митко
Stihove@abv.bg
 
     



Гласувай:
1




Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: pishonko
Категория: Други
Прочетен: 9510
Постинги: 1
Коментари: 0
Гласове: 0
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031