Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.03.2013 11:12 - Ангелска нумерология
Автор: vikipeshkina Категория: Други   
Прочетен: 129425 Коментари: 0 Гласове:
5



 Дорин Верче – Ангелска нумерология

Ангелите правят всичко зависещо от тях, за да привлекат вниманието ни и да общуват с нас. Така ни помагат да излекуваме живота си. Независимо от всичко това, ние често пренебрегваме знаците, които ни дават, обявявайки ги за съвпадение или като игра на въображението ни. Ангелите казват: „Не можем да напишем посланията си на небето. Трябва да обръщате внимание и да вярвате, когато наблюдавате някакви знаци, които се появяват в ежедневието ви, особено в отговор на някакви ваши въпроси или молитви, които сте формулирали. Когато слушате повтаряща се песен или повторение на едни и същи номера, кой мислите стои зад всичко това? Вашите ангели, разбира се!” 

Последователности от цифри
Ангелите често ви изпращат съобщения, като ви показват последователност от цифри. Правят го по два начина. Първо, тихичко ви нашепват в ухото, за да вдигнете глава навреме и да забележите цифрите на часовника или телефония номер на дъската за обяви. Ангелите се надяват, че ще забележите повторението на едни и същи цифри. Например, често можете да наблюдавате цифровата последователност 111, и ще ви се струва, че винаги, когато погледнете часовника, той показва 1:11 или 11:11.
Вторият метод, чрез който ангелите ви показват последователност от цифри, които имат смисъл, например, насочват вниманието ви върху номерата на колата пред вас, който искат да забележите. Тези, които са запознати с този феномен, стават специалисти в разчитането на разни цифрови последователности. По този начин ангелите могат да ви предават детайлни послания. Тук са посочени основните значения на някои цифрови последователности. Ако цифровото значение има друг смисъл за вас, вашите ангели ще ви кажат. Попитайте ангелите си: „Какво се опитвате да ми кажете?” и те с радост ще ви дадат допълнителна информация, за да ви помогнат в разшифроването на кода.
111 – Наблюдавай внимателно мислите си, мислиш ли само за това, за което искаш или за което не искаш. Тази последователност означава, че пред вас се разкриват широки възможности и мислите ви се материализират в рекордни срокове. 111прилича на ярката светлина от светкавица. Това означава, че вселената е фотографирала мислите ви и ги материализира. Доволни ли сте от мислите, фотографирани от вселената? Ако ли не, поправете мислите си. (Помолете ангелите си да ви помогнат в това, ако имате проблеми с контрола и наблюдението на своите мисли.)
222 – Нашите посеяни неотдавна идеи започват да растат в реалността. Продължавайте да ги поливате и торите и те скоро ще се покажат от почвата, така че ще можете да видите доказателства за своите възможности. С други думи, не пропускайте петте минути преди чудото. Вашето проявление ще стане скоро очевидно за вас, затова продължавайте да работите добре! Продължавайте да държите позитивни мисли. Продължавайте да повтаряте призивите и визуализациите.
333 – Възнесените Майстори са близо до вас и искат да ви покажат, че можете да разчитате на помощта, любовта и на приятелски отношения. Призовавайте Възнесените Майстори често, особено, когато виждате често поредица от цифри с тройки в тях. Някои от най-знаменитите Възнесени Майстори са: Исус, Мойсей, Мария, Куан Ин, Йогананда.
444 – Ангелите ви обкръжават и ви уверяват в любовта си и са готови да ви помагат. Не се притеснявайте, ангелската помощ е близко.
555 – Затегнете колани. Главната промяна предстои. Тази промяна не бива да се разглежда като „позитивна” или „негативна”, защото промяната е част от жизнения поток. Възможно е тази промяна да е отговор на молитвите ви, затова запазете спокойствие.
666 – Мислите ви не са балансирани, фокусирани са прекалено на материалния свят. Тази последователност от цифри ви моли да поддържате мисловен баланс между Небето и Земята. Както е казано в знаменитата „Планинска проповед”, ангелите ви молят да се фокусирате върху духа и служенето, и да помните, че като резултат, материалните и емоционалните ви потребности ще бъдат удовлетворени автоматично.
777 – Ангелите ви ръкопляскат, поздравления, носите се по течението! Продължавайте да работите все така добре и знайте, че желанията ви се осъществяват. Това е изключително позитивен знак, който означава, че можете да очаквате още по-големи чудеса.
888 – Завършва определен етап от живота ви и това е знак за подготовка. Тази последователност от цифри може да означава, че приключвате емоционална кариера или фаза на отношения. Означава също, че има светлина в края на тунела. Допълнително: „Реколтата е узряла. Събирайте и се наслаждавайте”. С други думи, не се суетете в движението си напред и се наслаждавайте на плодовете от труда си. 999 – Завършване. Край на голяма фаза в личния или всеобщия живот. Също така е послание за Светлинните работници, които се занимават с лечението на Земята: „Започвайте работа, Майка Земя има нужда от вас”.
000 – Напомняне за единството ви с Бога, за да усетите присъствието на Божествената любов в себе си. Означава също, че някаква ситуация е направила пълен кръг. 

Комбинация от цифри
Често ангелите изпращат съобщение, което съдържа комбинация от две и повече цифри. Тук са посочени основните значения на тризначните и двузначни комбинации. Ако вашите послания съдържат три и повече цифри, обединете отговора като сбор от комбинации. Например, ако постоянно забелязвате комбинацията 312, използвайте комбинацията 31 и 12. Или, ако имате усещането, че така ви подсказват, сборувайте цифрите докато получите еднозначно число, което можете да разглеждате като повтарящо се три пъти. 

Комбинации съдържащи 1
Комбинациите между 1 и 2, а също 121 или 112 – Нашите мисли са подобни на семена, които започват да покълват. Навярно вече забелязвате осъществяването на някои от желанията ви. Това означава, че нещата се движат в желаното от вас направление. Продължавайте да вярвате!
Комбинации между 1 и 3, такива като 133 или 113 – Възнесените Майстори работят над процесите във вашите мисли. По различни начини се проявяват като наставници, обучавайки ви на древните мъдрости, свързани с проявлението. Изпращат ви енергия, за да ви предпазят от разочарования, като подкрепа, за да останете фокусирани на истинските цели на душата ви. Могат допълнително да ви предлагат консултации, ръководство, съвети по отношение смисълът на живота ви. Винаги учат, че всяко творение започва на ниво мисли и идеи. Помолете ги да ви помогнат да направите мъдър избор.
Комбинации между 1 и 4, такива като 114 или 144 – Ангелите сочат настойчиво да следите за мислите си в момента. Те ви съветват да си пожелаете нещо, тъй като се намирате в точка, която може да материализира мислите ви в този момент. (ЗАБЕЛЕЖКА: комбинацията 411 означава: „Попитайте ангелите си за необходимата в момента информация”.)
Комбинации между 1 и 5, такива като 115 или 551 – Мислите ви създават промени в живота ви. Продължавайте да управлявате мислите си в избраното направление. Ако приближаващите промени са нежелателни, можете да ги спрете или промените като промените мислите си.
Комбинации между 1 и 6, такива като 116 или 661 – Поддържайте възвишени мисли и избягвайте безпокойствата, свързани с материалния свят. (ЗАБЕЛЕЖКА: комбинацията 611 означава: „Молете помощ за промяна в материалния свят, за това, което в момента ви дразни или безпокои”.)
Комбинации между 1 и 7, такива като 117 или 771 – Потвърждение, че правите всичко превъзходно. На прав път сте, продължавайте! Това означава, че сте избрали правилно мислите си и трябва да се фокусирате върху задачите си. Добавете подходящи емоции към мислите си, например, чувството на благодарност за тези дарове, които сте получили в живота си. Благодарността ще ускори процеса на проявление.
Комбинации между 1 и 8, такива като 118 или 881 – Приближавате се към края на важен жизнен период. Ако сте уморени от някакви събития в живота си, радвайте се, скоро ще бъдат излекувани или заменени с нещо по-добро. Смирете се и освободете тези части от живота си, които не работят, защото мислите ви за по-добър живот скоро ще се реализират.
Комбинации между 1 и 9, такива като 119 или 991 – Отварят се нови възможности за вас като резултат от мислите ви. Имате възможност да се сблъскате очи в очи със собствените си творения. Позволете на старото да си иде, защото то се заменя с ново следствие желанията ви.
Комбинации между 1 и 0, такива като 100 или 110 – Могъщото Божествено ръководство чрез ангелите ви моли да промените мислите си. Възможно е да сте се молили да бъдете по-щастливи и здрави. Ако е така, това е отговор на молитвите ви. Бог знае, че решението, което търсите, се ражда в мислите ви. Помолете Бог да ръководи направлението на мислите ви и да ви подкрепя по време на преходния период. 

Комбинации съдържащи 2
Комбинации между 2 и 1, такива като 221 или 112 – нашите мисли са подобни на семена, които започват да покълват. Навярно вече сте видели примери на осъществени ваши желания. Това означава, че нещата се движат в желаното от вас направление. Продължавайте да вярвате!
Комбинации между 2 и 3, такива като 223 или 323 – Възнесените Майстори работят заедно с вас като съавтори на проекта ви. Казват, че споделят вълненията ви и знаят, че всичко е по най-добрия за вас начин. Тези Майстори могат да видят, че бъдещето ви гарантирано е изпълнено с щастието, което търсите. Наслаждавайте се на новата фаза от живота ви!
Комбинации между 2 и 4, такива като 224 или 244 – Както се казва в духовната литература, в „Курс за Чудеса”: „Ангелите имат грижа за новородената цел”. Това е знак, че получавате помощ свише в осъществяването на желания от вас преход. Това е времето, когато трябва да знаете, че не сте сами. Комбинацията между цифрите 2 и 4 са сигнал от ангелите ви, че работят много активно заедно с вас в този момент.
Комбинации между 2 и 5, такива като 255 или 225 – Молитвите и намеренията ви са чисти, силни и безусловни, затова очаквайте промените да настъпят дори по-бързо, отколкото очаквате. Не изпускайте момента на осъществяване на желанията ви. Те могат да дойдат по неочакван начин, затова не губете надежда. Често разговаряйте с Бог и молете за утеха.
Комбинации между 2 и 6, такива като 266 или 262 – Очаква ви нова покупка или придобивка.
Комбинации между 2 и 7, такива като 277 или 272 – Търсили ли сте скоро нова работа, прием в училище или заем? Тези цифри означават добри вести. Те молят да се въздържате и да не позволявате на вярата ви да се колебае.
Комбинации между 2 и 8, такива като 288 или 282 – Една възможност се отваря, друга се затваря. Вслушайте се много внимателно в интуицията си, защото тя ще ви подскаже стъпки, които да ви осигурят постоянно изобилие по време на този преход.
Комбинации между 2 и 9, такива като 299 или 292 – Ако скоро сте претърпели загуба (работа, любим и т.н), очаквайте в най-близко бъдеще тя да бъде компенсирана. Всичко е във ваша полза, независимо, че след вас са останали много случаи, когато сте си мислили, че Бог ви е изоставил. Не се притеснявайте! Усетете енергията на живота, която се движи напред в този момент. Не сте били наказани с вашите скорошни загуби. Напротив, вселената ви подготвя за новото.
Комбинации между 2 и 0, такива като 200 или 202 – Бог иска да знаете, че не ви е изоставил и забравил. Той ви обича много, много силно! В действителност, Бог подготвя нова забележителна фаза от живота ви. Често говорете с Бог и ще усетите приближаващото чудо. Той ви напомня също така за важността на „Божественото време”. Понякога определени фактори трябва да съвпаднат, за да постигнете желания резултат. Докато поддържате вярата си, нищо не може да попречи на изпълнението на желанието ви. 

Комбинации съдържащи 3
Комбинации между 3 и 1, такива като 311 или 313 – Възнесените Майстори работят над вашите мисли. Проявяват се по различни начини като наставници, обучавайки ви на древните мъдрости, свързани с проявлението. Те ви изпращат енергия, за да ви предпазят от разочарованието и ви ободряват, за да оставате фокусирани върху истинските цели на душата ви. Възнесените Майстори могат да ви предлагат допълнително консултации, ръководство, съвети, по отношение смисъла на живота ви. Но винаги ви учат, че всяко творение започва на ниво мисли и идеи. Помолете ги да ви помогнат да направите мъдър избор.
Комбинации между 3 и 2, такива като 322 или 332 – Възнесените Майстори работят като съавтори във вашия нов проект. Те ви казват, че споделят вашите вълнения и знаят, че всичко става по най-добрия за вас начин. Тези Майстори могат да виждат, че вашето бъдеще е гарантирано изпълнено с щастието, което търсите. Наслаждавайте се на този нов период от живота си!
Комбинации между 3 и 4, такива като 334 или 344 – Имате възможност да получите много помощ в настоящия момент! Както Възнесените Майстори, така и ангелите са с вас за да ви помагат, насочват и обичат. Стремете се към тях по същия начин, както и те към вас.
Комбинации между 3 и 5, такива като 353 или 335 – Възнесените Майстори искат да ви подготвят за голяма промяна, която е неизбежна. Те искат да знаете, че ви държат за ръка по време на тази промяна и всичко ще е наред. Приемете промяната и търсете благословението в нея.
Комбинации между 3 и 6, такива като 363 или 336 – Вашите Възнесени Майстори ви помагат да проявите тези материали, които са ви нужни за изпълнението на Божествената цел в живота ви. Независимо дали са пари за обучение или условия за вашата учителска и лечителска дейност, Майсторите работят за да получите необходимото. Те искат да знаете, че сте заслужили тази помощ, защото сте способни да давате на другите.
Комбинации между 3 и 7, такива като 377 или 373 – Възнесените Майстори са щастливи. Те не само виждат истинската ви вътрешна божественост, но също така одобряват избрания от вас път. Те искат да знаете, че вие сте достойни за щастието, позволете на свещеното блаженство, което идва с вашето Божествено наследство и избрания път да струи като поток.
Комбинации между 3 и 8, такива като 338 или 383 – „Продължавайте движението” – ви казват Майсторите. Повишете енергията и фокуса на своите мисли и чувства. Преработете своя мироглед съобразно знанията си за единството с Бога и целия живот.
Комбинации между 3 и 9, такива като 393 или 339 – Това е сериозно послание – освободете се от ситуациите в живота си, които не са цялостни и са отслужили своите цели. Не се вкопчвайте от страх в тях. Помнете, че се грижат за вас във всеки един момент. Това е необходимо, да поддържате позитивна гледна точка по отношение на себе си и бъдещето си. В действителност, тази гледна точка създава това, което изпитвате, затова помолете Майсторите да ви помагат в избирането на своите мисли във висшата перспектива на любовта.
Комбинации между 3 и 0, такива като 300 или 330 – Бог и Възнесените Майстори се опитват да привлекат вашето внимание към изпълнението на Божествената ви задача. Не сте ли пренебрегнали наскоро някое наставление? Ако е така, можете да имате трудности. Тази комбинация от цифри е небесно предупреждение, че трябва да изпълнявате своята роля в съ-творчеството. Това означава, че трябва да се вслушвате и да следвате Божественото ръководство при изпълнението на определени действия. 

Комбинации съдържащи 4
Комбинации между 4 и 1, такива като 441 или 411 – Ангелите настояват да следите за мислите си. Съветват ви да си пожелаете нещо, тъй като сте в точка, която реализира вашите мисли в този момент. (ЗАБЕЛЕЖКА: комбинацията 411 означава: „Попитайте ангелите си за допълнителна информация, която ви е нужна в този момент”.)
Комбинации между 4 и 2, такива като 442 или 422 – Както се казва в духовната литература, такава като „Курс за Чудеса”: „Ангелите подкрепят новородената ви цел”. Това е знак, че получавате помощ свише в осъществяването на желаните от вас промени. Това е време, когато е важно да знаете, че не сте сами. Комбинациите от 2 и 4 са сигнал от ангелите ви, че работят заедно с вас в този момент.
Комбинации между 4 и 3, такива като 443 или 433 – Имате възможност да получите голяма помощ в този момент! Както Възнесените Майстори, така и ангелите са с вас за да ви помагат, насочват и обичат. Стремете се към тях, както и те се стремят към вас.
Комбинации между 4 и 5, такива като 455 или 445 – Ангелите ви участват в една от забележителните промени в живота ви.
Комбинации между 4 и 6, такива като 446 или 466 – Ангелите ви ви предупреждават, че сте прекалено съсредоточени на материалния свят. Молят ви, да предоставите на тях своите безпокойства, за да могат да се намесят. Балансирайте своя фокус между Небето и Земята и помнете, че вашите ресурси са наистина безгранични, особено, когато работите ръка за ръка с Божествеността.
Комбинации между 4 и 7, такива като 447 или 477 – Ангелите ви поздравяват и ви казват: „Продължавате великолепната си работа! Вие сте в потока. Дръжте мислите си фокусирани, защото имат голям положителен ефект”.
Комбинации между 4 и 8, такива като 448 или 488 – Съобщение от Ангелите ви, че някакъв етап от живота ви завършва. Те искат да знаете, че когато имате препятствия, те са с вас и ще ви насочват към нови ситуации, по-подходящи за вашите нужди, желания и цели.
Комбинации между 4 и 9, такива като 449 или 494 – Ангелите ви казват, че е време да освободите ситуацията, която вече е завършила. Те напомнят, че когато една врата се затваря, други се отварят. Ангелите определено ви помагат да отваряте новите врати и да се излекувате от всяка болка, която съпровожда този период, който преживявате в момента. Моля ви, помолете своите ангели да ви помогнат да постигнете вярата, че тези начала и завършвания са отговорите на молитвите ви.
Комбинации между 4 и 0, такива като 440 или 400 – Бог и ангелите искат да знаете, че сте много, много обичани. Те ви молят да почувствате тази любов, защото ще отговори на много от въпросите ви и ще реши всеки проблем. 

Комбинации съдържащи 5
Комбинации между 5 и 1, такива като 511 или 515 – Вашите мисли правят промените в живота ви. Продължавайте да управлявате мислите си в избраното от вас направление. Ако приближаващите промени са нежелани, можете да ги спрете или промените, като промените мислите си.
Комбинации между 5 и 2, такива като 522 или 552 – Вашите молитви и намерения са чисти, силни и безусловни, затова очаквайте промени по-скоро, отколкото е възможно да очаквате. Не пропускайте момента, когато желанията се осъществяват. Те могат да дойдат по неочакван начин, затова не губете надежда. Често разговаряйте с Бога и молете за утеха.
Комбинации между 5 и 3, такива като 533 или 553 – Възнесените Майстори искат да ви подготвят за голяма промяна в живота ви, която е неизбежна. Те искат да знаете, че ви държат за ръка по време на тази промяна и всичко ще бъде както трябва. Приемете промяната и търсете благословението в нея.
Комбинации между 5 и 4, такива като 544 или 554 – Ангелите ви участват в една от забележителните ви промени в момента.
Комбинации между 5 и 6, такива като 556 или 566 – Вашият материален живот се променя силно, например, купувате нов дом, кола или друго.
Комбинации между 5 и 7, такива като 577 или 575 – Това е признание, че сте на прага на неизбежна промяна, която ще ви обогати или физически, или емоционално, или интелектуално – или комбинация от трите. Останете на този курс и скоро ще видите свидетелства, как се променя живота ви и обкръжението ви.
Комбинации между 5 и 8, такива като 588 или 558 – Тази комбинация от цифри показва, че се намирате на 11 часа, непосредствено преди промяната. Не се страхувайте, подкрепят ви и ви обичат по време на тази промяна, която вече е неизбежна.
Комбинации между 5 и 9, такива като 599 или 595 – За да стане промяната, трябва да се освободите от миналото. Тази комбинация от цифри ви моли да освободите това, което вече е изпълнило своето предназначение. Независимо от всичко, живота си тече и промяната е неизбежна. Знайте, новото е на прага ви и очаква да го пуснете. Ще можете да пуснете новото, когато освободите старото с любов.
Комбинации между 5 и 0, такива като 500 или 550 – Важно послание, което ви съобщава, че жизнените промени вървят в превъзходен Божествен порядък. Те са дар от Бога в името на висшия ви Аз. 

Комбинации съдържащи 6
Комбинации между 6 и 1, такива като 611 или 661 – Дръжте мислите си във възвишено състояние и избягвайте безпокойствата, свързани с материалния свят. (ЗАБЕЛЕЖКА: комбинацията 611 означава: „Молете за помощ за премахване на нещо, което ви дразни в този момент”.)
Комбинации между 6 и 2, такива като 622 или 662 – Очаква ви нова покупка или придобивка.
Комбинации между 6 и 3, такива като 633 или 663 – Вашите възнесени Майстори помагат в проявата на тези материали, които са необходими за изпълнението на Божествената цел в живота ви. Независимо да ли са пари за обучение или условия за вашата учителска и лечителска дейност, Майсторите работят за да ви ги осигурят. Те искат да знаете, че вие заслужавате тази помощ, за да имате възможност да работите за другите.
Комбинации между 6 и 4, такива като 644 или 664 – Ангелите ви ви предупреждават, че сте прекалено фокусирани върху материалния свят. Те молят да им предадете безпокойствата си, за да могат да се намесят. Балансирайте фокуса си между Небето и Земята, и знайте, че ресурсите ви наистина са безгранични, особено, когато работите ръка за ръка с Божественото.
Комбинации между 6 и 5, такива като 655 или 665 – Материалния ви живот се променя силно, например, купувате нов дом, кола или друга придобивка.
Комбинации между 6 и 7, такива като 677 или 667 – Мислите и работата ви в материалния свят получават висока оценка. Успешно балансирате мислите си и дейността си, грижите се за ума, тялото и духа. Продължавайте великолепната работа!
Комбинации между 6 и 8, такива като 688 или 668 – Каните се да се разделите с нещо от материалния свят, например, да продадете имущество. Ако нямате намерение да се избавите или да продавате нещо в материалния си свят, можете да промените мислите си и да промените хода на събитията. Независимо от всичко, ако имате такова намерение, приемете този знак, че мечтата ви се сбъдва.
Комбинации между 6 и 9, такива като 699 или 669 – Освободете се от материалните неща, особено ако имате голямо желание за някаква материална придобивка. Тази комбинация от цифри ви моли да се освободите. Съобщението съдържа смисъл, че в живота ви нещо ще бъде заменено с по-добро. Бъдете отворени за нови придобивки, които ще надминат очакванията ви, защото сте готови за обновяване. Заслужавате най-доброто!
Комбинации между 6 и 0, такива като 600 или 660 – Това е послание от вашият Създател за материалния ви живот. Божественото ръководство ви моли да се фокусирате по-малко върху земни желания. Това не означава, че Бог ви моли да мизерствате, напротив, Създателя ви моли да опитате да приложите по-духовен подход за решаването на потребностите си. Знайте, че Бог е вътре във вас и Той е източник на всичко, от което имате нужда. Просто поддържайте вяра и благодарност, бъдете отворени за знаците и новите възможности, които ще ви донесат материалните блага. „Преди всичко търсете Божието Царство, а всичко останало ще ви се даде”, това е смисълът на тази комбинация от цифри. Можете да получите повече информация за този процес като прочетете книгата „Книга на Изобилието. 40 дневна програма за постигането на щастие” на Джон Рандолф Прайс (The Abundance Book by John Randolph Price) или като прочетете „Планинската проповед” в Евангелието на Матей. 

Комбинации съдържащи 7
Комбинации между 7 и 1, такива като 711 или 771 – Това е потвърждение, че правите всичко превъзходно. На прав път сте, продължавайте! Това означава, че правилно сте избрали мислите си и следва да се фокусирате по-силно върху задачите си. Добавете подходящи емоции към мислите си, например, чувството на благодарност за даровете, които получавате в живота си. Благодарността ще ускори процеса на вашата реализация.
Комбинации между 7 и 2, такива като 722 или 772 – Молили ли сте скоро за нова работа, прием в учебно заведение или заем? Тези цифри означават добри новини. Те ви молят да се контролирате и да не позволявате на вярата си да се колебае.
Комбинации между 7 и 3, такива като 733 или 773 – Възнесените Майстори са щастливи. Те не само виждат истинската ви Божественост, но също така одобряват пътя, който сте избрали. Искат да знаете, че сте достойни за щастието, позволете потока на свещеното блаженство да струи, който идва заедно с Божественото наследство и избрания път.
Комбинации между 7 и 4, такива като 744 или 774 – Ангелите ви поздравяват и казват: „Продължавайте великолепната работа! Носите се по течението. Поддържайте фокусирането на мислите си, защото имат голям положителен ефект”.
Комбинации между 7 и 5, такива като 755 или 775 – Това е признание, че сте на прага на неизбежна промяна, която ще ви обогати или физически, или емоционално, или интелектуално – или в комбинация и трите. Останете на този курс и скоро ще забележите, как промяната влияе на живота ви и на обкръжението ви.
Комбинации между 7 и 6, такива като 766 или 776 – Признание, че мислите и работата ви са получили висока оценка. Успешно сте балансирали своите мисли и дейност, като по този начин работите за ума, тялото и духа. Продължавайте великолепната работа!
Комбинации между 7 и 8, такива като 788 или 778 – Не сте ли имали усещането, че някаква част от живота ви, като например, работата или интимните отношения са на завършване? Това е потвърждение, че усещанията ви са правилни. Завършването може да обозначи значителни позитивни промени в някаква ситуация или завършване на някаква част от живота ви. Независимо от всичко, тази комбинация предвещава предстояща позитивна промяна, включваща в себе си завършването на напрегната ситуация. Дръжте се, всеки момент може да ви олекне.
Комбинации между 7 и 9, такива като 799 или 779 – Поздравления! Избавяте се от старите съставки на живота си, които повече не ви съответстват. Живеете по-истински живот, който се състои в обединение с висшата оценка за себе си. Тази комбинация от цифри приветства решението ви да живеете по-искрено.
Комбинации между 7 и 0, такива като 700 или 770 – „Браво” непосредствено от Бога, раздаващ похвали за менталната, духовната и физическата работа, която извършвате. Помагате на себе си и на много други хора да следват истинския си път и Бог ви моли да продължавате великолепната си работа. 

Комбинации съдържащи 8
Комбинации между 8 и 1, такива като 811 или 881 – Приближавате към края на важен етап от живота си. Ако сте уморени от нещо, радвайте се, защото скоро идва изцеление и замяна с по-добро. Смирете се и освободете тези части от своя живот, които не работят, защото мислите ви за по-добър живот предстои да се реализират.
Комбинации между 8 и 2, такива като 822 или 882 – една врата се отваря, друга се затваря. Вслушвайте се в интуицията много внимателно, защото ще ви подскаже крачките, които ще ви осигурят постоянно изобилие по време на този преход.
Комбинации между 8 и 3, такива като 833 или 883 – „Продължавайте!” – ви казват Майсторите. Повишете енергията и фокуса на своите мисли и чувства. Преустройте своя мироглед с оглед знанията ви за единството с Бог и целия живот.
Комбинации между 8 и 4, такива като 844 или 884 – Това съобщение на ангелите ви потвърждава, че някакъв етап от вашия живот завършва. Те искат да знаете, че когато имате препятствия, са с вас и ви помагат, и насочват към новите ситуации, по-подходящи за нуждите ви, желанията и целите ви.
Комбинации между 8 и 5, такива като 855 или 885 – Тези комбинации символизират, че се намирате на единадесет часа, направо преди промяната. Не се страхувайте от нея, защото ви подкрепят и обичат по време на тази промяна, която вече е неизбежна.
Комбинации между 8 и 6, такива като 866 или 886 – Каните се да се разделите с нещо от материалния свят, например, продаване на имущество. Ако нямате такова намерение, можете да промените мислите си и ще промените събитията. Но независимо от това, ако имате намерение да се избавите от нещо, това е сигнал, че желанието ви се сбъдва.
Комбинации между 8 и 7, такива като 877 или 887 – Нямате ли усещането, че някаква част от живота ви, например, работата или отношенията са се изчерпали? Това е потвърждение, че усещанията ви са правилни. Завършването може да предизвика значителна позитивна промяна или е знак, че някаква част от живота ви трябва да приключи. Независимо от всичко, тази комбинация от цифри предвещава предстоящи позитивни промени, носещи края на напрегнатата ситуация. Дръжте се, живота скоро ще ви олекне.
Комбинации между 8 и 9, такива като 899 или 889 – Някакъв важен етап от живота ви приближава своя край, носейки със себе си други събития, които също приключват по ефекта на доминото. Подобно на влак, който наближава крайната си спирка, един вагон спира докато другите намаляват своя ход. Тази комбинация от цифри е послание, което обозначава, че преминавате през цяла поредица от събития, докато много части от живота ви се спират. Не се притеснявайте, тези промени са необходими за началото на нови ваши комбинации и обстоятелства.
Комбинации между 8 и 0, такива като 800 или 808 – Това е послание от вашия Божествен Създател обозначаващо, че предстоящото приключване е част от Божествения план. То е отговор на вашите молитви и става в съответствие с Божията воля по отношение на вас. Молете Бога да намали всякакви опасения или безпокойства, които може да имате за предстоящите промени. 

Комбинации съдържащи 9
Комбинации между 9 и 1, такива като 991 или 919 – За вас се разтварят нови врати като резултат от мислите ви. Имате възможност да прегледате мислите си и да се срещнете очи в очи със собствените си творения. Позволете на старото да си иде, защото то се заменя с ново съгласно вашите желания.
Комбинации между 9 и 2, такива като 992 или 922 – Ако скоро сте преживели загуба (работа, любими и т.н.), очаквайте в най-скоро време да бъде компенсирана. Всичко работи за ваше благо, независимо, че много сте преживяли и сте си мислили, че Бог ви е изоставил. Не се притеснявайте! Усетете енергията на живота, която се движи напред в този момент. Не сте били наказвани с вашите скорошни загуби. Напротив, вселената ви подготвя за новото.
Комбинации между 9 и 3, такива като 993 или 939 – Това е сериозно послание да се освободите от ситуации в живота си, които не са цялостни и са свършили своята работа. Не се вкопчвайте от страх в тези ситуации. Помнете, че във всеки един момент се грижат за вас. Това е необходимо да поддържате позитивна гледна точка по отношение на себе си и бъдещето си. Тази гледна точка в действителност, създава това, което преживявате, затова молете Майсторите да ви помогнат да избирате мислите си от висшата перспектива на любовта.
Комбинации между 9 и 4, такива като 994 или 944 – Ангелите ви казват, да се освободите от ситуация, която се е изчерпала. Те напомнят, че когато една врата се затваря, други се отварят. Ангелите определено ви помагат да отваряте нови врати и да се излекувате от всяка болка, която съпровожда този период, който преживявате в момента. Моля ви, помолете своите ангели да ви помогнат да постигнете вярата, че тези приключвания и начала са отговори на вашите молитви.
Комбинации между 9 и 5, такива като 995 или 959 – За да стане новата промяна е необходимо да се избавите от миналото. Тази комбинация от цифри ви моли да освободите миналото и да помните, че то е свършило своята работа, когато трябва. Независимо от всичко, живота си тече и промените са неизбежни. Знайте, новото е на прага ви и очаква да го пуснете. Можете да го пуснете да влезе като се освободите от старото с любов.
Комбинации между 9 и 6, такива като 996 или 966 – освободете се от материалните желания, особено, ако имате натрапчива идея за някаква материална придобивка. Тази комбинация от цифри ви моли да се освободите. Съобщението означава също, че желаното ще бъде заменено с нещо по-добро. Бъдете отворени за нови желания, които ще надминат очакванията ви, защото сте готови за обновяване. Заслужавате най-доброто!
Комбинации между 9 и 7, такива като 997 или 977 – Поздравления! Вие се избавяте от старото в живота ви, което повече не ви върши работа. Преживявате по-истински живот, който се състои в обединяването с висшата оценка за себе си. Тази цифрова комбинация приветства желанието ви да живеете по-искрено.
Комбинации между 9 и 8, такива като 998 или 988 – Някакъв важен период от живота ви наближава своя край, носейки други събития, също завършващи по ефекта на доминото. Тази комбинация от цифри е послание, че преминавате през верига събития, когато много части от живота ви спират. Не се безпокойте, тези промени са необходими като начало на нови ваши комбинации и обстоятелства.
Комбинации между 9 и 0, такива като 900 или 909 – Това е послание от вашия Създател, показващо, че тази част от вашия живот, която току що е приключила, е била ръководена от Бога. В действителност, нищо не е било загубено истински. Смърт не съществува, както и случайности. Вашето неотдавнашно желание, в което важна част от живота ви се е променила, в действителност е отговор на молитвите ви. Бог дава да разберете, че Той не ви отнема нищо и не е „причина” за вашите лишения. Напротив, вашите жизнени планове или молитви са предизвикали тази промяна в живота ви, посредством дадената ви от Бога сила. Поискайте да простите на всички, които са свързани с това, за да можете да бъдете светли и свободни, когато навлезете в новия период на живота. 

Комбинации съдържащи 0
Комбинации между 0 и 1, такива като 001 или 010 – Могъщото Божествено ръководство чрез ангелите, ви моли да промените вашите мисли. Възможно е да сте молили да бъдете щастливи и здрави. Ако е така, това е отговора на молитвите ви. Бог знае, че решението, което търсите, се ражда от мислите ви. Помолете Бога да ръководи направлението на мислите ви и да ви подкрепя по време на преходния период.
Комбинации между 0 и 2, такива като 002 или 020 – Бог иска да знаете, че не ви е напуснал. Той ви обича много силно! В действителност, Бог подготвя нов забележителен период от живота ви. Говорете често с Бога и ще усетите приближаващото чудо. Напомня ви също така за важността на „Божественото Време”. Понякога трябва да съвпаднат определени фактори за да бъде постигнат желания резултат. Докато поддържате вярата си, нищо не може да спре изпълнението на желанието ви.
Комбинации между 0 и 3, такива като 003 или 300 – Бог и Възнесените Майстори се опитват да привлекат вниманието ви върху изпълнението на Божествената ви задача. Не сте ли пренебрегнали наскоро някакво наставление? Ако е така, сега може да имате затруднения. Тази комбинация от цифри е небесен метод за предупреждение, че трябва да изпълнявате своята роля в процеса на съ-творчество. Това означава, че трябва да се вслушвате и да следвате своето Божествено ръководство при изпълнението на определени действия.
Комбинации между 0 и 4, такива като 400 или 040 – Бог и ангелите искат да знаете, че сте много, много любими. Те ви молят да усетите тази любов, защото ще отговори на много от въпросите ви и ще реши личните ви проблеми.
Комбинации между 0 и 5, такива като 050 или 055 – Важно послание, което ви съобщава, че жизнените промени стават в превъзходен Божествен порядък. Те са дар от Бога, в съответствие с Божията воля и в името на Висшия ви Аз.
Комбинации между 0 и 6, такива като 006 или 600 – Това е послание от Създателя ви за материалния ви живот. Божественото ръководство ви моли да се фокусирате по-малко върху земните си желания. Това не означава, че Бог ви моли да живеете мизерен живот, Той ви моли да опитате да приложите по-духовен подход за решаването на вашите нужди. Знайте, че Бог, който е вътре във вас е източник на всичко, от което имате нужда. Удържайте вярата си и благодарността, бъдете отворени за знаците или новите възможности, които ще ви донесат материални блага. „Преди всичко търсете Царството Божие, а всичко останало ще ви се приложи” – това е същността на посланието съдържащо се в тези цифри.
Комбинации между 0 и 7, такива като 007 или 070 – „Браво” непосредствено от Бога, който ви изпраща похвали за менталната, духовната и физическата работа, която вършите. Вие помагате на себе си и на много други хора, като следвате истинския си път и Бог ви моли да продължавате все така.
Комбинации между 0 и 8, такива като 088 или 080 – това е послание от вашия Божествен Създател, което означава, че предстоящите приключвания са част от вашия Божествения план. Те са отговор на вашите молитви и стават в съответствие с Божествената воля по отношение на ва
с.



Гласувай:
5



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: vikipeshkina
Категория: Технологии
Прочетен: 148965
Постинги: 4
Коментари: 2
Гласове: 11
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031