Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
27.09.2022 16:47 - РУСИЯ ПОБЕДИ ЕС,БЕЗ НИТО ЕДИН ИЗСТРЕЛ
Автор: mileidi46 Категория: Хоби   
Прочетен: 3447 Коментари: 5 Гласове:
9


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 

Във връзка с динамичната геополитическа ситуация в света се свързахме с бившия конституционен съдия и екс депутат Георги Марков.

В края на август той предрече, че септември 2022-ра ще е като септември 1989 г. за Европа. А до изборите в САЩ през ноември НАТО ще влезе в Украйна.

Днес, месец по-късно, Георги Марков е категоричен: Световната хегемония на САЩ приключи. Русия победи ЕС без нито един изстрел!

Ето още акценти от днешния ни разговор с него:

– Появи се нов мощен военен съюз: Китай, Русия, Индия. Барабар с още 10 страни като Беларус и Казахстан. Щатите имат вече сериозен военен съперник с грандиозни човешки, икономически и военни ресурси.

– В Узбекистан се събра Шанхайският икономически съюз с представители на 4-милиардно население, какво да кажа повече… Светът е вече друг…

– Санкциите се СТОВАРИХА на главите на европейците, а не на руснаците. Ще доведат до скотски живот милиони европейци, а фирмите до фалити.

– Предстоят бунтове през зимата. Европа ще бъде потопена в народен гняв още преди Коледа. Европа е със свалени гащи и към Нова година ще е гроги. Русия победи ЕС без нито един изстрел. Остави ни от глупост да се самоубием ритуално.

– Европа стана американски щат, 51-ви, без право на глас. Клекна на американските неолиберални прогресисти.

– Когато на изборите в САЩ на 8 ноември Тръмп победи, ще разследва Байдън и сина му за сделки в Украйна, Китай и Румъния.

– Г-н Марков, преди време дадохте интервю за Епицентър.бг, което предизвика голям интерес. Прогнозирахте, че есента на 2022 година ще е като тази на 1989 -а и ще има големи промени. Есента дойде, какво да очакваме?

– Точно така. Преди 33 години на 11 септември 1989 г. Унгария събори първата тухла от Берлинската стена. Промените в Източна Европа се развиха мълниеносно. Източноевропейците излязоха на улиците.
На 9 ноември падна Берлинската стена, “Солидарност” победи на избори комунистите в Полша, Хавел стана президент на Чехословакия.
В Румъния убиха Чаушеску. Всичко това стана до Коледа.
На 14 декември 1989 г. десетки хиляди софиянци свалихме чл. 1 от Живковата Конституция. Последваха немислимо грандиозни промени. Германия се обедини, разпаднаха се СССР, Югославия, Чехословакия, СИВ и Варшавския договор.

Тази есен промените са още по-колосални, защото са в световен мащаб и на фона на война в Европа, каквато преди 33 години велики политици като Рейгън, Горбачов, Татчър, Кол и Митеран нямаше да позволят!

– Какво толкова се случва, нашите телевизии мълчат, може би в Унгария имате повече инфоемация?

– Разбира се, че имаме повече информация. В българските телевизии цензурата е по-голяма от тази по време на Перестройката.

Ето някои факти:

* На 1 септември започна свръхмащабно военно учение на Китай, Русия и Индия, наречено Восток. Цели 2 седмици. На индийска земя. То сложи край на хегемонията на САЩ. Американците си живяха в комфорт 30 години, заради разпадането на Варшавския договор. Но се появи нов мощен военен съюз: Китай, Русия, Индия. Барабар с още 10 страни като Беларус и Казахстан. Е, този съюз не е обявен по Си Ен Ен, но е факт. Щатите имат вече сериозен военен съперник в лицето на много мощен военен съюз с грандиозни човешки, икономически и военни ресурси.

За китайците, които не са медийни герои, казват, че никога не избързват и никога не закъсняват. Очевидно избраха точния момент и не закъсняха и този път.

* Успоредно с това, в Узбекистан се събра Шанхайският икономически съюз. Впечатляващо бе ръкостискането на лидерите на Китай и Русия и на индиеца в средата. Ами те направиха демонстративен възел! Много символичен. Стана и още нещо – присъединиха се и Иран, Лаос, Камбоджа, Сирия, Катар и прииждат още емирства. Изумително е! Събраха се представители на 4-милиардно население, какво да кажа повече… Светът е вече друг…

– Къде е Европа в тази ситуация, господин Марков?

– Джорджия Мелони, която ще е първата жена премиер на Италия, след изборите в неделя каза, че Европа е политическо джудже и бюрократичен великан. Орбан пък заяви, че енергийни джуджета налагат енергийни санкции на енергиен великан. Според него със санкциите Европа се простреля в белите дробове.

Факт е, че санкциите, които ЕС наложи на Русия се СТОВАРИХА на главите на европейците, а не на руснаците. Това е най идиотското политическо решение на Запада след Втората световна война. То ще разстрои съвсем европейската икономика. Ще доведе до скотски живот милиони европейци, а фирмите до фалити.

Още сме септември, а във Франция закриват спа-центровете. Собственици ще фалират. Масажисти, спасители и обслужващ персонал остават без работа. В Белгия спря осветлението на магистралите, в Германия – уличното. В Холандия ще се къпят по 5 минути. Вероятно ще си мият само главите – да не въшлясат. Чака ни студ, мрак и фалити.

Инфлацията и цените са до небесата.

Ще има бунтове. Европа ще бъде потопена в народен гняв още преди Коледа. Ще се регистрират и партии: “Няма да плащаме!”.

– Защо се допуска всичко това? Защо европейските лидери не калкулираха последиците от санкциите върху собствените си народи?

– Европа стана американски щат, 51-ви, без право на глас. Клекна на американските неолиберални прогресисти. Орбан ги нарече комунисти с дипломи. Запада няма лидери – Макрон, Санчес, Шолц, Рюте са атеисти. Думата “християнство” за тях е табу. Западна Европа е ислямизирана, разруши се традиционното семейство. Тържествува третият пол и джендър идеологията. След 50 години етнически партии Африканско лято и Арабска пролет ще управляват Франция. МИГРАНТИТЕ ще са повече от коренното население.

Разбира се, има и финансови зависимости.
Макрон го поставиха банковите среди от Ротшилд. Шолц бе финансов министър при Меркел.
Първото му назначение е на Йорг Кукис като главен секретар, който е ръководител на голяма американска глобална банка Goldman Sachs.
Лидерът на опозицията Фридрих Мерц може би е милионер и един от шефовете на Black Rock, голяма мулти-компания за управление на активи. Член е и на Тристранния комитет, основан от фамилия Рокфелер. Анналена Бербок, външен министър на Германия, пък има за държавен секретар по екологичните въпроси американката Дженифър Морган.

Европа е със свалени гащи и към Нова година ще е гроги. Русия победи ЕС без нито един изстрел. Остави ни от глупост да се самоубием ритуално. Урсула ходи в жълто като канарче и ръси щуротии, че чрез санкции, некъпане и непране, ще бием Путин.

– Какво ще стане след 8 ноември, когато са изборите в САЩ, ако на тях победи Доналд Тръмп?

– Тръмп е антиглобалист, срещу войните, третия пол, миграцията и износа на цветни революции. Ще разследва Байдън и сина му за сделки в Украйна, Китай и Румъния.

Тръмп ще постави Америка над всичко, а европейските лидери ще падат като круши от народния гняв.
Интересите на САЩ и Русия за слаба Европа съвпадат.
Като гледам по Fox News как Тъкър Карлсън настоява за одит на Зеленски, нищо чудно парите за Украйна да секнат,
защото този знаменит консерватор и журналист е гласът на Тръмп.

– Като Ви слуша човек, остава с впечатлението, че обожавате не само Орбан, но и Джорджия Мелони. Сигурна ли е победата ѝ и до какво ще доведе?

– Следя Джорджия от 4 години, след една блестяща реч срещу Глобалния пакт на ООН за миграцията в Италианския парламент, а на следващата година се влюбих в нея, когато покани Орбан да говори на конгреса на нейната партия “Италианско братство”. Като се качи на трибуната, множеството стана право и запя “Avanti ragazzi di Buda” – италианска песен за унгарското въстание през 1956. г. Мелони беше много красива и също скочи да пее от първия ред.

Мотото на Джорджия е “Бог, ОТЕЧЕСТВО, семейство”. Тя ще оглави правителство на тройна дясна коалиция със Салвини и Берлускони.
Ще имат абсолютно мнозинство, близко са до 2/3, защото 1/3 от депутатите ще се избират мажоритарно. За първи път и 18-годишните ще гласуват за сенат, досега границата бе 25 години. Това е шанс за Мелони, младите са с нея. Победата на Мелони надхвърля рамките на Италия, която е трета икономика с население над 60 милиона.
Тя е и най-близкият съратник на Орбан и Качински за Европа на националните държави. Оста Рим – Будапеща – Варшава е вече факт. Съединените европейски щати умряха!
===============================================
Американската бронирана техника International MaxxPro (MRAP),, се разболя "по украинските пътища

https://www.facebook.com/100086104297847/videos/5527151897321303
=========================================================


ИЗТОЧНИК
https://vestnikutro.com/world/36536/%d0%b5%d0%b2%d1%80%d0%be%d0%bf%d0%b5%d0%b9%d1%81%d0%ba%d0%b8-%d1%86%d0%b5%d0%bd%d0%bd%d0%be%d1%81%d1%82%d0%b8-%d1%81%d0%ba%d0%be%d1%82%d1%81%d0%ba%d0%b8-%d0%b6%d0%b8%d0%b2%d0%be%d1%82-%d0%b7%d0%b0/
=====================================================

СЕВЕРНА КОРЕЯ ИЗПРАЩА ХИЛЯДИ РАБОТНИЦИ В ДОНБАС...
ПЪРВОТОВИДЕО ДОЛУ

=============================================================
ЦЯЛА ЕВРОПА ЗАТВОРИ ГРАНИЦИТЕ СИ ЗА РУСКИ БЕЖАНЦИ....?????
ВТОРОТО ВИДЕО ДОЛУ
========================================

Знамето на ЕС е съборено и заменено с италианското знаме. На хората им писна от унищожаващите икономиката политики на ЕС, които жертват собствените си граждани и убиват малкия и среден бизнес. ЕС се разпада пред очите ви, а корумпираните правителства ви убеждават колко е хубаво да бъдете с ЕС, да приемем потъващото ЕВРО, за да може да потънем с тях, но преди това да бъдем тотално ограбени и обеднели.

ВИДЕО:
https://www.facebook.com/100028611495234/videos/655948402624299












Гласувай:
9



1. mileidi46 - https://www.facebook.com/nicolai.lilin/videos/1471706473295936
27.09.2022 16:51
Полковник от американската армия, бивши морски пехотинци, екс сенатор Ричард Хейдън Блек: САЩ и НАТО не се интересуват колко украинци ще умрат.
СЛУШАЙТЕ ГО...
цитирай
2. zax - Големите битки тепърва предстоят. ...
27.09.2022 21:27
Големите битки тепърва предстоят. Но само до като се уредят пазарите на едро.

... накрая ще си менкат колониите като за последен цент.
цитирай
3. kvg55 - mileidi46,
27.09.2022 22:27
Владимир Владимирович не се радва на такива победи.
Руският народ никому не желае злото. За разлика от наглосаксите.
цитирай
4. mileidi46 - Знам Закси...
27.09.2022 23:51
zax написа:
Големите битки тепърва предстоят. Но само до като се уредят пазарите на едро.

... накрая ще си менкат колониите като за последен цент.


но някак си логиката ми не го приема...
Байдън вече го ,,пенсионираха" и незнам докога ще го показват...Той сам отказва,казва че му е омръзнало да ,,ходи на работа" и иска да си почива...:))) изобщо не знае вече за какво става въпрос....
А колониите се знаят.То се виждат от космоса кой са...:)
почти всичко е предопределено,но не е отсега!!!!
цитирай
5. mileidi46 - Така е Краси!!!
27.09.2022 23:58
kvg55 написа:
Владимир Владимирович не се радва на такива победи.
Руският народ никому не желае злото. За разлика от наглосаксите.


Той затова ги пазеше отначало,и му приписваха техните зверства...
Всичко ще излезне наяве...както излезна истината за всичко,случило се от 2014 год насам,при все ,че всичко започва още от преди 2010 година...

Историята не забравя,и ще гледаме как падат един по един...Няма вечни империи.
Благодаря ,че се отби ...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: mileidi46
Категория: Хоби
Прочетен: 8318038
Постинги: 2045
Коментари: 15596
Гласове: 32617
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031