Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.03.2022 15:22 - Много от думите вече не означават това, което са били...
Автор: knigolubie Категория: Изкуство   
Прочетен: 1259 Коментари: 2 Гласове:
6

Последна промяна: 04.03.2022 15:24

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Миглена Петрова:

   Чета коментарите за войната и си мисля, че в днешно време, в ерата на глобализацията, много рядко действията на дадено правителство, или държавен лидер отразяват интересите и желанията на народа им.

   "Хотят ли русские войны?" И можем ли да идентифицираме Русия с Путин?
   А украинците, дали да ги идентифицираме всички с бандеровците и антисемитите? И изобщо, в един локален конфликт, какъвто е този в Източна Украйна, можем ли да вземем страна, при условие, че и едните и другите са дали цивилни жертви, включително и деца, и едните и другите са понесли материални щети? И едните и другите са били военно подкрепяни от съответните си страни – някои по-явно, други – по-скрито.
   Да, генетически, населението там е преобладаващо руско, а пък 30% от украинците имат роднински връзки с руснаците. Както и да го погледнеш, ситуацията щеше да прилича на войната между фамилиите в Сицилия, ако зад едните не стоеше световна ядрена сила... "Лоша кръв" има между двата народа. И не е въпросът в това да се мери чия вина е по-голяма, щом като дори Голодоморът, заровил 6 милиона украинци е бил надживян от тях. Така се стекоха обстоятелствата, че Укарайна стана точка на разпалване на хаос. А хаосът е една от целите на световния елит по пътя към глобалния контрол. FIAT- системата е балон, който отдавна надуват и ще се спука всеки момент и хаосът е жизнено необходим за елита. Цялата пландемия с китайския вирус беше също средство за създаване на хаос. Е, малко рано излезе и не успяха да извлекат максимално-планираната полза от него, но пък затова си имаха план Б – войничка.
   Путин е като котарак – винаги е готов да се качи върху някого, ако му дадат възможност. И световният елит точно това направи – подаде му Украйна. Те казват, че са против него, а си купуват нефт от него, финансирайки войната му. Няма да спрем хаоса, като си слагаме украинско знаме на профила. Нито ако мразим руснаците, заклеймяваме украинците, или пък като оправдаваме психопата Путин.
    Изобщо не става въпрос за война между Русия и Украйна! Дори не става въпрос за прокси война между НАТО и Русия. НАТО е беззъб тигър и Путин не е Русия, а ООН е играчка в ръцете на диктатори и служи повече за разпалване на хаоса, отколкото за установяване на мир.
   Става въпрос за война срещу човечеството, срещу семейството, срещу Християнството, срещу Бог.
   И когато хората се разделят на противоположни лагери едни срещу други, те играят по свирката на враговете на човечеството. Колкото по-поляризирани са лагерите, толкова по-добре за създателите на хаоса.
   Как да разберем истината, при условие, че 90% от световните медии се контролират от 6 корпорации?
   Има ли още наивници, които вярват на мейнстрийм медиите? Много от думите вече не означават това, което сме свикнали да означават, много от картините, които виждаме не са това, което показват.
   Много от събитията, които ни съобщават или не са точно такива, или изобщо не са се случили. Изобщо, много малко от това, което се случва е такова, каквото ни го представят. И някъде в теорията на хаоса е скрит ключът към разбирането за това, което се случва сега.

   А за да придобием цялостната картина?
   Е, това го знаем. Тя е в Библията.



Гласувай:
6



1. zlika - И аз повтарям същото постоянно, но
04.03.2022 15:40
като ми пееш Пенке ле, кой ли ми те слуша?

Славно да е Името Христово.
цитирай
2. leonleonovpom2 - Здравей, Христина!
07.03.2022 16:16
Съгласен съм с тебе!
Първи беше вирусът! Въпреки че беше коронясан, не се оказа силен, достатъчно, владетел!
И дойде футболната му смяна- войната!
Замени вируса! Поне от новините! вече не изчисляват математически, той какви нови територии ще завладее Вече смяната му върши тази работа!

Всичко най- добро!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: knigolubie
Категория: Изкуство
Прочетен: 2011992
Постинги: 1509
Коментари: 722
Гласове: 4263
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031